A Budapesten eltöltött gyermekkor, zeneiskola és számtalan osztálybuli megcsinálása után Szegedre kerül középiskolába, ahol a tanulás mellett továbbra is a diszkó zene áll a középpontban. 1990-ben megszerzi az "ideiglenes lemezlovasi működési engedélyt", amely ahhoz kell, hogy '90 nyarán - és még utána kettőn - a Balaton-Széplaki Nádas Disco-ban szórakoztathassa a nagyérdeműt, saját felszereléssel.
A '90-es évek elejétől több szegedi buli rendszeres fellépője - Kapca, Kroki, Ifjúsági Ház, Rádó, Főnix (Hódmezővásárhely), ll. Bácsbokodon a helyi klub rezidense és társbérlője.
'93-tól szegedi Tisza Gyöngye diszkóba kerül szombatonként, hamarosan a péntek éjszakákat is átveszi. Vasárnaponként a Szőke Tisza hajón nyomja a talpalávalót.
Ezekben az időkben már lemezről zenél, így 2 hetente néhány kollégájával Münchenbe jár lemezekért.
'96-ban meghatározó lesz számára a house zene, a Tisza Gyöngye nagytermében csak ilyen zenéket játszik, ekkor átáll a CD-s zenélésre.
'98-ban elkészíti öccsével - Harmath Szabolccsal - első feldolgozás zenéjét, "Gondolsz-e majd rám" címen, Sunshine néven.
'99-ben véget érnek a "Gyöngyés" évek, néhány orosházi kitérő után (Bástya ) szombatonként átnyergel a szegedi SZOTE klubba, szerdánként pedig az éppen akkor nyíló Cocktailba. Ekkor visszatér a bakelithez.
Leteszi az állandó lemezlovas engedélyt, a forráskúti Park Discoban zenél péntekenként.
A Média 6 rádióban kipróbálja magát műsorvezetőként, vasárnapi önálló műsorának címe Csendháborítás.
Ezekben az időkben öccse révén, aki a Romantic zeneszerzője, alkalma lesz néhány együttes dalának remix változatát elkészíteni, amelyek felkerülnek hivatalos hanghordozókra is:(Romantic-Dal a távolból, United - Hárman párban).
2002-ben énekhangot keresve Forráskúton rátalál Péter-Szabó Szilvire, és öccsével hármasban Budapesten stúdióba vonulnak 3 demo felvétel elkészítésére. Több kiadónál is azt mondják,hogy a zene jó, de Szilvi hangja népies. Ekkor csap le a produkcióra Rácz Laci és létrehozza a Nox együttest Szilvivel és Harmath Szabolcs zeneszerzővel, az öccsel.
Marad a remixelés (Anita - Szerelemből buktam el, Nox - Csillagok csillagok, Tudósok - Apa kocsit hajt).
2004 aztán meghozza a nagy áttörést: Get My Party On címen megjelenik az első mixalbuma a Universal lemezkiadónál CD-n és kazettán. Készül egy videoklipp is a beharangozó dalokból, amelyet a Viva TV rendszeresen játszik, a Mahasz Dance Chart listán pedig az első 20-ba is bekerül a felvétel.
Ebben az időben már vajdasági buliba is hívják (Bali-Zenta).
2005 nyarán aztán már saját produkcióval is jelentkezik, igaz ismét átdolgozás formájában: ekkor készíti el a szegedi Horváth Józseffel (ex Crash együttes) az "Elszáll a szó" című Mohó Sapiens dal átiratát egy miskolci hölgy, Bata Krisztina (Christin) énekhangjával, a Universal kiadó gondozásában. Szintén klip - a Viva TV is játsza - és többszáz maxi CD erősíti a dalt, s a siker nem is marad el: 3 hónapon át tanyázik a dal a Dance Chart listán, 14. helyig előrejutva, valamint számtalan rádióadón is a kedvencek között van. A dal funkmaster változata felkerül a Juventus Mix 8. sorozatra.
Szintén ebben az évben több remixe is rákerül a Hungarian Dance Party 2005-ös kiadványára (Nox, Romantic).
Wiegand Gyula énekét felhasználva elkészíti a "8 óra munka..." c. Nagy Feró dal változatát.
Következő 2005-ös kislemeze a Szerelemangyal címet viseli, ez már saját szerzemény Horváth Józseffel, a szövegíró Orbán Tamás, az énekesi feladatokat a szegedi Popovics Reni látja el. A dal ismét Dance Chart listás.
Elindítja saját weboldalát.
2006. tavaszán követi el az addigi legnagyobb slágerét, a "Hé,várj,én kimaradtam a szerelemből" c. egykori Fan Fan sláger átgondolt változatával, szintén Christinnel. Hónapokig a Dance Charton tanyázik a dal, a 7-ik helyig jut előre, és a 2006-os Dancissimo válogatásra is felkerül, sok rádióban a listák élén fut. Az országban mostmár megimerik a nevét, így a fellépések száma folyamatosan nő (Törtel, Szolnok, Villány, Beled, Izsák, Orosháza, Nagyszénás, Bóly, Káld, Dunaújváros, Makó, Békéssámson, Kiskunmajsa, Kisvárda, Csokonyavisonta, Sarkad, Deszk, Martfű, Ajak, Fábiánsebestyén, Apagy, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Téglás, Nyírtelek, Eger, Nyírlugos, Dunavarsány, Bölcske, Nábrád, Sándorfalva, Sárvár, és Erdélybe, valamint Münchenbe is meghívják). Nagyon sok ismert és ismeretlen deejayt megismer. Közben a szegedi SZOTE klub rezidensi feladatait is ellátja, ami egyre nehezebben megy.
Remix felkéréseket kap (Sugarloaf - Hajnalig még van idő, Nox - Túl a varázshegyen, Time - Minden. Szandi válogatás lemezére 4 remixet készít, valamint a hölgy kislemeze is az általa készített rádiós változattal jelenik meg). Elkészíti Deejay Sampler "Szállj fel magasra" c. kislemezének zenei anyagát, majd 2006 nyarán a vajdasági DJ Noyzzal megjelentetik Monique szerb nyelvű kislemezét, Nekakos Proleca címmel.
2006. októberében a Szerelem második vérig c. film betétdalával, a "Most kell eldöntenem"-mel jön ki, a dal ismét Dance Chartos, és klip is készül hozzá. A fellépések folytatódnak,a mixei egyre több rádióban futnak rendszeresen (Sunshine - Nyíregyháza, Rádió Plusz, Rádió Top - Kazincbarcika).
2007. januárjával megválik a szegedi SZOTE klubtól, 7 év után.

A 2007-es év jól indul, hiszen a Sony BMG által februárban megjelenő Dancissimo 2007-es válogatásra ismét felkerül egy dala,a Most kell eldöntenem. Közben a dalhoz készített videoklip rendszeresen feltűnik a hazai vezető zenecsatornán,a Viva TV-ben és még sok másik országos csatornán. A dallal ismét felkerül a Mahasz Dance Chartra és ezeknek hatására a kislemez az EMI által kiadott Viva 2007 Megamix válogatáson jelenik meg. A fellépések folytatódnak, újabb városok diszkóiban tűnik fel a lemezlovas (Révfülöp, Bogács, Kistelek, Kötegyán, Méhkerék, Encs, Nagyatád, Rákóczifalva, Fadd-Dombori, Ajka, Esztergom, Kerepes), de visszajár több, már megismert városba és klubba zenélni. Közben jönnek a hírek folyamatosan, hogy nagyon sok országos rádióban rendszeresen futnak a dalai és a mixei is. 2007 tavaszán a szegedi JoeR hívására csinál néhány bulit a Cocktail nevű diszkóban, de aztán ismét a régión kívülre jár zenélni. Májusban kijön az új dal, a Demjén Ferenc féle Darabokra törted a szívem.
Természetesen Mahasz Dance Chart helyezés (5-ik hely), országos rádiós játszásokról kedvező visszajelzések. Szinte ezzel egyidőben egy új produkciót hoz létre, szerzőként, producerként és kiadóként megjelenteti Bettina:Tengerparti Holiday c.kislemezét. Jó a fogadtatás,chartos helyezés (10-ik hely) és rádiós játszások kisérik a dalt, valamint néhány közös fellépésre is elmegy a hölggyel. Néhány remixet készít az év folyamán (DJ. Valentin: Várj.,DJ. Slash-Sohase félj., DJ.Tomuca-Halkan lépkedek). Az év vége felé a csongrád megyei Ruzsán elindítja a Belfegor nevű diszkót, a hely csak 2 hónapot fut. Megjelenik a Mahasz által összesített hivatalos, 2007-es 100-as Dance Chart, ahol is az első 50-ben megtalálható a legutolsó 2 dala! (Bettina 34.,Darabokra törted a szívem 37 hely).
Jól indul a 2008-as esztendő,hiszen e két legutolsó dala felkerül a márciusban megjelenő Dancissimo 2008 válogatásra! Közreműködik egy remixszel és Horváth Yosh-sal közösen egy saját szerzeménnyel Katinka Bárcsak lennék c.lemezén, és továbbra is járja az országot a szettjével. Újabb városokban tűnik fel: Mezőgyán, Kiskunlacháza, Kapuvár, Debrecen. 2008 tavaszán jelenik meg az új kislemez, Álmaimban címmel. Dance Chartos helyezés ismét. A You Tube videomegosztó adatai szerint ez az eddigi legnépszerűbb dala. Ismét beindulnak a fellépések, a régi helyek mellett újabb városokba hívják: Kisújszállás, Csömör, Szentes, Lengyeltóti, Szerbia, Bordány, Pálháza, Dunaújváros. Közben szombatonként a szegedi H2o diszkóban rezidensi feladatokat lát el. 2008 év végén bővíti a repertoárt, ekkortól már videoklippeket is játszik fellépései alkalmával. Dred új lemezére (Változnak az idők) remixet készít, a 2008-as összesített Mahasz Dance Charton pedig 2 dala is felkerül (Álmaimban, Tengerparti Holiday). 2009 tavaszán DJ Noyzzal és Moniquekkal közösen a Vajdaságban megjelenteti új lemezét Ginem címmel, még ugyanekkor Dred új lemezére ismét remixet készít.
Ugyanebben az évben (2009) az alábbi DJ Harmath dalok és remixek jelennek meg: Beatshakers ft Alberto - Ma Cherie (DJ Noyzzal), Kustánci Lia - Csak egy érintés, Dred - Bolond szívem, Melody Project - Sa terminat, Energija - Snage 2010 ( DJ Noyzzal).
2010: Náksi & Brunner - Balaton (DJ Noyzzal), DJ Wallas - Dallam, Ibiza (DJ Noyzzal), DJ Slash & Tamara - Régi nyár(DJ Noyzzal), Hamvai PG & Létray Ákos -Fény és örvény (DJ Noyzzal), DJ Deka ft Gabriella - Forró nyár(DJ Noyzzal), Energija - Suze(DJ Noyzzal), DJ Szatmári ft Jucus - Átok vagy áldás(DJ Noyzzal), Discovery DJ's - Nossa Nossa.
Ugyanebben az évben megjelenik KC-vel, a budapesti énekesnővel közös kislemeze, a Silver Moon, melyhez a horvát tengerparton forgatták a video klippet. Angol nyelvű dalként is jó fogadtatás, több országos rádió rotációban játsza a dalt (pl Rádió 88).
2011: Újabb angol nyelvű dal KC-vel, az I Could Fly. És a remixek: Vastag Tamás & Vastag Csaba - Őrizd az álmod (DJ Noyzzal), Moby Dick - Padino (DJ Noyzzal), Lolita - La premiere Fois (DJ Noyzzal), Energija - Jutro (DJ Noyzzal), Luna - Pratecim, Tekila limon i so (DJ Noyzzal), Tom Mountain - Excited (DJ Noyzzal). 2012: Megjelenik a magyar énekessel, Gabriellel közös angol nyelvű dala, a Pink. Magyar nyelvű változat is helyet kap a kislemezen, a rádiók ismét pörgetik a dalt. A remixek is folytatódnak: In Vivo - Moje leto (DJ Noyzzal), Funky G - Jaca negro (DJ Noyzzal), Moby Dick - Karl kokaina (DJ Noyzzal), Karma - Subota (DJ Noyzzal). Ezekben az években is folytatódnak a fellépések, Szegeden a Pick Klub, Tisza River, H2O, Tisza Gyöngye záró buli, Gin Tonic, Piano Klub, Number 1, IH, számtalan helyen az országban (pl Hódmezővásárhely Penna, itt rezidens DJ is), Szerbiában a vajdasági klubbokban (Tornyos, Gunaras, Bácskossutfalva), Romániában Kézdivásárhelyen, míg 2011 Novemberében a münheni magyar klubban teszi tiszteletét és zenél egy fergeteges hangulatú partin. Beindulnak az esküvői felkérések is, Szegeden (Tisza River, Halácsi Kúria, Vízművek telep), Derekegyházán, Hódmezővásárhelyen csinál rendezvényeket.
2014, 2015: Újabb dalai és remixei jelennek meg - DJ Bearral közös Piter & Pan f Maya- Pörögj tovább (ebben a csapat egyik fele saját maga), Geo Da Silva - Hey Mr DJ (DJ Noyzzal), Infected Bros - All My Love (DJ Noyzzal).


InterStat.hu